Selecteer een pagina

Tilburg

the first in its kind

Bank15 Tilburg

the first in its kind

Onze eerste vestiging vind je aan de Spoorlaan 350 in Tilburg. Hier ervaar je zelf de impact van BANK15. Steeds wisselende foodlabs pitchen hun horecadroom en verwennen jouw smaakpapillen. Studenten van de dance minor van Fontys Hogeschool volgen er hun opleiding. Je vindt er de eerste stadsbrouwer van Tilburg. Bedrijven komen in contact met de makers van morgen. En meer dan 110 events per jaar garanderen dat je ‘bent waar het gebeurt’.

Ruimte voor jouw food droom

Het Foodlab is een horecagelegenheid waar 4 ondernemers anderhalf jaar lang kunnen experimenteren, testen en toetsen voor een echt publiek. Tot ze klaar zijn om hun bedrijf elders voort te zetten. Samen met u geven wij ze de kans hun dromen werkelijkheid te laten worden. Maak kennis met onze ondernemers van het moment. Smakelijk alvast! Zelf een food droom? Neem contact met ons op.

Ruimte voor jouw meetings

Vergader en meet in een inspirerende omgeving waar je in alle rust kunt werken. Om ondernemerschap de ruimte te bieden, verhuren wij ruimtes van 2 tot 100 personen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Ruimte voor jouw skills

Een etalage van ondernemers, pop-up stores, diensten, opleidingen, concepten en services. Opzoek naar vernieuwende samenwerkingen of heb je zelf toffe ideeën voor producten en diensten? Of wil je een plek huren in het hart van Tilburg met het station naast de deur? Contact ons! Wil je weten wie er nu al zit kijk dan hieronder.

Ruimte voor jouw initiatief

Ben jij de volgende met een briljant idee? Of loop je al lang met een concept? Laat het ons weten en we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wij verzorgen ongeveer 110 evenementen per jaar. Onze boodschap is onze missie en het thema is elke keer weer anders. Check al onze events op facebook. Tot snel dus.

Ruimte voor jouw creativiteit

BANK15 dient als een ruimte voor creativiteit. Een platform waarmee je connect en we ondersteunen je met ons netwerk en kijken naar nieuwe manieren van samenwerking. Bouw je eigen podium en exposeer je talent.

Ruimte voor een borrel

Even eruit met collega’s of vrienden? Dan is BANK15 de perfecte plek om een borrel te geven. Een hele bijzondere plek met één van de eerste stadsbrouwers van Tilburg. Vier keukens waar je uit kan kiezen als je onze borrelnootjes beu bent. Daarnaast steun je met jouw borrel óók nog tal van maatschappelijke activiteiten van BANK15.

Ruimte voor jou

Voor jou, door jou, maar vooral samen met jou. Join us en let us connect!

Wil je onderdeel uitmaken van dit gezelschap?
Neem dan contact met ons op!

Kom binnen!

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:00 uur
Dinsdag 09:00 – 22:00 uur
Woensdag 09:00 – 22:00 uur
Donderdag 09:00 – 22:00 uur
Vrijdag 09:00 – 01:00 uur
Zaterdag 12:00 – 01:00 uur
Zondag 12:00 – 20:00 uur

Formulier

Contactformulier

Meer informatie over

Contact

Adres

Spoorlaan 350
5038 CC Tilburg
Nederland

Mail

info@bank15.nl

Social